Përshkrimi i aktivitetit

Këshillimi i karrierës përbën nismën e Ardhmërisë për tju gjendur pranë të rinjve në zhvillimin e karrierës së tyre si akademike, po ashtu edhe në aftësimin profesional nëpërmjet platformave si brenda dhe jashtë vendit.

Na ndiqni në: