Përshkrimi i aktivitetit

Shoqata i jep rëndësi ndërgjegjësimit të të rinjve për shëndetin, përmes zhvillimit të aktiviteteve sportive. Në këtë drejtim, zhvillohen kampionati i futbollit për djemtë dhe ai i volejbollit për vajzat. Në këtë mënyrë, të rinjtë pjesëmarrës përveç angazhimit fizik dhe kultivimit të kulturës sportive, edukohen edhe me parimin e shpirtit të garës, lojës së ndershme dhe etike.

Na ndiqni në: