Përshkrimi i aktivitetit

Përgjegjshmëria shoqërore përbën iniciativën për të kontribuar në zhvillimin e kulturës së përgjegjshmërisë qytetare për përmirësimin e jetës së komunitetit dhe të mjedisit urban.

Na ndiqni në: