Përshkrimi i aktivitetit

Seminare të ndryshme me aktivistë të shoqatës mbi tematika dhe koncepte në lidhje me demokracinë dhe shtetin e së drejtës; vetëdijen kombëtare; integrimi europian; shqiptaret, integrimi dhe myslimanet; efektet mjedisore te globalizmit; muslimani bashkëkohor; mes misionit dhe zhvillimeve aktuale; lidershipi ne perspektiven Islame etj.

Na ndiqni në: