Përshkrimi i aktivitetit

Në udhën e më të mirëve, një ngjarje e përvitshme, përmes së cilës vlerësohen dhe nderohen ish-studentët e diplomuar me rezultate të larta, duke shërbyer si modele frymëzuese për t’u ndjekur nga brezat e rinj.

Na ndiqni në: