Përshkrimi i aktivitetit

Simpoziumi është një aktivitet i cili trajton tema të ndjeshme dhe aktuale fetare, të cilat prekin gjerësisht shoqërinë shqiptare dhe myslimanët në veçanti. Në simpozium ftohen figura publike, intelektualë dhe akademikë musliman.

Na ndiqni në: