Shkolla Verore ``Edukohemi duke luajtur`` - 2017

Programi i shkollave verore u rikthye edhe njëherë tek Ardhmëria me synimin e krijimit të harmonisë së përbashkët mes argëtimit dhe mësimit. Duke theksuar kënaqësinë dhe përfitimin reciprok në fusha të ndryshme të dijes, këto kampingje japin premisa të mira në vazhdimësinë e tyre. Në Shkodër, Dibër, Korçë e jo vetëm, mësuam, u argëtuam dhe krijuam kujtime që do të rrinë gjithnjë me ne.

Na ndiqni në:

Leave A Comment