Festa e Fitër Bajramit | 2017

Shoqata Kulturore Ardhmëria

25/07

Këto janë ditë tekbiresh.
Janë ditë dhurimi.
Janë ditë gëzimi dhe jo ditë hidhërimi.
Janë ditë urimesh dhe jo ditë heshtjeje.
Janë ditë vizitash dhe jo veçimi.
Janë ditët e fëmijëve tanë, të cilët duhet ta ndiejnë se është festë.
Janë ditët e prindërve, të cilët kanë të drejtë ta përjetojnë këtë festë.
Ditët e rrobave më të mira.
Ditët e fjalëve më të mira.
Ditët e argëtimeve më të mira.
Gëzuar! Gëzuar! Gëzuar!

Na ndiqni në:

Leave A Comment