Trajnimi ``Pa rini nuk ka shtet`` | Friedrich Ebert Stiftung

Shoqata Ardhmëria në bashkëpunim me Friedrich Ebert Stiftung zhvilloi një trajnim 2-ditor me nxënësit e shkollave të mesme me moton: “Pa rini nuk ka shtet”. Ky trajnim pati në fokus informimin e të rinjve përsa i përket politikës , njohjen me institucionet e saj si dhe aftësimin e tyre në ndërtimin e opinionit publik.

Trajnimi u mundësoi të rinjve disa workshope të ndryshme të cilat ndihmuan të përthitheshin konceptet më mirë.

Na ndiqni në:

Leave A Comment