Këtë vit, seminari i Ramazanit pati në fokus prezantimin e këtij muaji si një mundësi për të marrë përsipër ndryshimin, ne fjalë dhe në vepra, duke patur parasysh përgjegjshmërinë si një cilësi gjithëpërfshirëse. Simpoziumi këtë vit u realizua ne Kamëz, Durrës, Shkodër, Fushë Krujë dhe Dibër. Ligjëruesit e ndryshëm sollën Ramazanin në një tablo të madhe të kuptimit të tij, dhe më tepër akoma, si ta jetojmë dhe ta përjetojmë atë.

Disa nga këto simpoziume sollën jo vetëm fjalët, por edhe atmosferën e Ramazanit, me mbrëmje kur’anore, hurma dhe bashkëbisedime mbi këtë muaj që po afron.

Na ndiqni në:

Leave A Comment