Seminari “Populizmi dhe përtej Islamofobisë” | Tarik Ramadan

Seminari ``Populizmi dhe përtej Islamofobisë`` | Tarik Ramadan

Momente nga seminari me temë Populizmi dhe përtej Islamofobisë, i cili u realizua diten e Premte, 05/05. Seminari u udhëhoq nga tre të ftuar, Dr. Anjeza Xhaferraj, Omer Kajoshaj dhe Pr. Tarik Ramadan. Të tre paraqitën nje tablo të përgjithshme mbi temën në lidhje me Shqipërinë, Ballkanin dhe Evropën, prandaj dhe shpresojmë që të kenë qenë burim frymëzimi dhe reflektimi për të gjithë të ftuarit.

Na ndiqni në:

Leave A Comment