Konkursi i Inovacionit u zhvillua me sukses, dhe nxënësit e shkollës së mesme të Gjimnazit Maqellarë prezantuan projektet e tyre ne lendën e Fizikës. Të gjithë konkurruesit sollën ide të reja duke dëshmuar jo vetëm njohuri të mira në këtë fushë, por edhe ide inovatore “jashtë kutisë”.

Në këtë takim u bë dhe Inagurimi i Laboratorit të Informatikës, i dhuruar nga Shoqata Kulturore Ardhmëria.

Na ndiqni në:

Leave A Comment