Ardhmëria mori pjesë në celebrimin e 20 vjetorit të organizatës FEMYSO, si dhe workshopin mbi planifikimin strategjik, i diskutuar në një qasje kritike mbi gjendjen e tashme si dhe objektivat e një të ardhmeje të afërt. Ne sajë të bashkepunimit të shoqatës Ardhmeria me FEMYSO-në u menaxhua proçesi i Planifikimit Strategjik, në nje agjendë dy ditore. Shpresojmë që ky 20 vjetor të jetë frymëzim për të ardhmen dhe të rinjtë muslimanë evropianë.

Na ndiqni në:

Leave A Comment