Në kuadër të fushatës ndërkombëtare 16 ditore kundër dhunës në familje dhe dhunës me bazë gjinore, Shoqata Kulturore Ardhmëria dhe Strehëza për Gra dhe Vajza, sollën për publikun materialin filmik mbi dhunën në familje “NUK ISHTE FATI IM…”. Dokumentari që u shfaq në teatrin eksperimental “Kujtim Spahivogli”, pati për synim te sjellë në vëmendje fenomenin e dhunës, i cili asociohet me antivlerat që ekzistojnë në shoqërinë tonë si dhe alternativat e zgjidhjeve për te krijuar të ardhmen qe ne duam për familjen tonë dhe për gjithë shoqërinë.

Na ndiqni në:

Leave A Comment