Në kuader të fushatës ndërkombëtare 16 ditore kundër dhunës në familje dhe dhunës me bazë gjinore, Shoqata Kulturore Ardhmëria në bashkëpunim me Strehëzën për Gra dhe Vajza vazhduan ndërgjegjësimin e nxënësve të gjimnazeve duke paraqitur materialin filmik të përgatitur ” NUK ISHTE FATI IM…”.

Takimi me nxënësit e shkollës 9-vjecare “Ali Demi”, si dhe takimi me gjimnazin “Sami Frashëri”, patën në fokus kontributin e tyre si të rinj në përmirësimin e nocionit të familjes, duke diskutuar mbi këtë fenomen me prindërit dhe mësueset gjithashtu.

Na ndiqni në:

Leave A Comment