Duke patur të rinjtë në fokus, Ardhmëria edhe këtë vit ndërmori nismën për informimin e gjimnazistëve ndaj mundësive që ata kanë për studim, si brenda dhe jashtë vendit. U zhvilluan takime me një sërë shkollash të kryeqytetit por jo vetëm, të cilat konsistuan në sjelljen e informacionit mbi universitete të ndryshme, pregatitjen e dokumentacionit, dhe destinacionet më të përshtatshme për degët respektive.

Trajnimi “Keshillimi i Karrieres dhe Mundesite e Studimit jashte vendit” u soll edhe tek nxënësit e shkollës së mesme Aleks Buda, nga pergjegjesi i departamentit te marredhenieve me publikun, Endrit Maci, si dhe tek shkolla e mesme Ismail Qemali, nga të cilat janë shkëputur edhe momentet e paraqitura.

Na ndiqni në:

Leave A Comment