resized_dsc_0028Dija ka vlera të pazëvendësueshme për njeriun por kur i bashkangjiten dhe një sër aktivitetesh të tjera ajo merr një rëndësi akoma dhe më të veçantë.

Ardhmëria rinisi me nxënësit e shkollave të mesme vitin shkollor duke iu ofruar atyre një paketë të plotë takimesh.

Ligjërata javore, takime edukative, , konkurs eseje, kurs Kurani, kurse përgatitore për maturën shtetërore ( anglisht dhe matematikë), kampionate të ndryshme do të jenë pjesë e kalendarit të aktiviteteve të këtij viti.

Duke marrë parasysh energjinë dhe dinamizmin e të rinjve këto aktivitete shërbejnë për të motivuar dhe nxitur nxënësit për një vit sa më të suksesshëm.

Na ndiqni në:

Leave A Comment