bill_and_scholarsUniversiteti i Cambridge në Britaninë e Madhe ofron bursa studimi për studentët ndërkombëtare në të gjitha drejtimet që ofron ky universitet.

Bursa mbulon të gjitha shpenzimet e studimit, tarifën e shkollës, kostot e jetesës dhe udhëtimit.

Afati përfundimtar i aplikimit është data 7 dhjetor 2016.

Ndërkohë vizitoni linkun e mëposhtëm për një informacion më të detajuar:

https://www.gatescambridge.org/about

Na ndiqni në:

Leave A Comment