Dëshironi të vazhdoni studimet master apo doktoraturën në Francë?campusfrance-le22mars-10h

Tanimë zgjidhja është e lehtë.  Ministria e Jashtme franceze nëpërmjet programit të bursave Eifel synon të bëjë pjesë të programit të saj studentët më të mirë ndërkombëtare.

Kandidatët mund të aplikojnë në fushat e studimit si:

Shkenca inxhinierike

Ekonomi dhe menaxhim

Shkenca politike dhe ligjore

Afati i fundit i aplikimit është data 6 janar 2017.

Për më shumë informacione klikoni linkun e mëposhtëm.

http://www.campusfrance.org/en/eiffel

Na ndiqni në:

Leave A Comment