10273175_10156830502910112_5067495133309991232_oTë studiosh jashtë Shqipërisë është një ëndërr e shumë të rinjve. Të marrësh kualifikimin më të mirë nga profesorët më të mirë gjithashtu.

Por jo  të gjithë arrijnë të marrin informacionin e duhur dhe të bëhen pjesë e universiteteve më të mira evropiane.

Ndaj Ardhmëria, erdhi me një paketë trajnimi i cili synontë të informonte të rinjtë mbi programet e bursave në Evropë dhe kryesisht në Turqi.

Për disa ditë me rradhë, nxënësit morën informacionet e nevojshme që i duhen për të aplikuar jashtë vendit.12778965_10156830502970112_6313530711131253517_o

Pjesë e këtij trajnimi u bënë disa nga qytetet e Shqipërisë si: Tiranë, Durrës, Fushë Krujë, Shkodër, Postribë, Peshkopi dhe Korçë.

12819425_10156830503470112_7157391371479902580_o

Na ndiqni në:

Leave A Comment