12032803_10156920317360112_8064273523945570450_o“Në udhën e më të mirëve” ishte aktiviteti që promovoi studentët  që u diplomuan me rezultate të shkëlqyera.
Ky aktivitet kishte si qëllim kryesor promovimin dhe motivimin e studentëve për t’u bërë shembull në profesionet e tyre si dhe për të qenë gjithmonë të parët dhe me suksese të shumta.

Pjesë e këtij aktiviteti ishin edhe shumë përsonazhe të rëndësishme të jetës publike ku mund të përmendim zv. ministren e Arsimit Nora Malaj, nën kryetarin e Bashkisë Tiranë  Abaz Hado, depute12885919_10156920321305112_6453884773211366632_oten  Esmeralda Shkjau si dhe shumë intelektualë, pedagogë dhe bashkëpunëtorë të Ardhmërisë.

Aktivitetin e përshëndetën dhe kryetari i shoqatës Ardhmëria prof. Tahir Zenelhasani dhe drejtuesi i Departamentit të Edukimit dhe Ftesës prof. Sabaudin Jashari, të cilët folën për rëndësinë e madhe të dijes si dhe i uruan suksese të lauruarve  në karrierën e tyre

Na ndiqni në:

Leave A Comment